De jury van de Spellenprijs in 2020

De Nederlandse Spellenprijs is medio 2001 in het leven geroepen op initiatief van de landelijke spellenvereniging Ducosim en de toenmalige juryleden. Om de onafhankelijkheid te waarborgen, is in de loop van 2002 de stichting Nederlandse Spellenprijs opgericht. Deze stichting heeft zijn activiteiten in 2011 overgedragen aan Ducosim. De Nederlandse Spellenprijs is sindsdien weer een commissie van de vereniging Ducosim. De Nederlandse Spellenprijs kent sinds 2011 de volgende twee organen.

Een vakjury die jaarlijks de uitgebrachte spellen beoordeelt en via nominatielijsten met familie- en expertspellen voor elke categorie één winnaar kiest. De jury bestaat in 2020 uit:

Een commissie die is belast met de procedures en de administratieve taken. Deze commissie bestaat uit:

2 Reacties

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: