Hoe voorspelbaar was de jury?

Zoals bekend heeft de jury van de Nederlandse Spellenprijs op zaterdag 7 november de winnaars van 2020 bekendgemaakt. In de drie categorieën Familie, Kenners en Experts zijn ze gekozen uit steeds drie genomineerde spellen. Kort nadat we bekendmaakten dat dit jaar Point Salad, De Crew en Architecten van het Westelijk Koninkrijk op het hoogste podium mochten plaatsnemen, bleek dat in de aanloop naar deze gebeurtenis een winkelier in België al een voorspelling had gedaan.

Robin Jehaes van spelwinkel Demo-Spel in Leuven heeft een YouTube-kanaal waarin hij steeds in ongeveer twee minuten een spel uitlegt. Het heet dan ook heel toepasselijk 2MinuteReviewNL. Waar we pas later achter kwamen, is dat hij ook filmpjes gemaakt had over de genomineerde spellen voor de Nederlandse Spellenprijs 2020. En dat niet alleen, hij geeft daarbij ook aan welk spel hij verwacht dat er met de prijs vandoor gaat!

Zo kun je zijn voorspellingen vinden voor elke categorie: Familie, Kenners en Experts. Hoe goed hij het ingeschat heeft? Dat verklappen we hier niet, dat moet je zelf maar bekijken!

Tot slot willen we alvast vertellen dat we heel trots zijn. We verklappen nog niet waarop. Dat maken we volgende week bekend. Vijf december lijkt ons wel een toepasselijke datum om deze surprise te delen! Te zien op ons YouTube-kanaal. Abonneer je om het niet te missen!

Geef een reactie