Thomas Sing trots op de Nederlandse Spellenprijs

Het slimme coöperatieve slagenspel De Crew van 999 Games wist internationaal vele prijzen in de wacht te slepen. Het spel werd eveneens winnaar van de nieuwe categorie van de Nederlandse Spellenprijs: Kenners. Ook deze prijs vervulde auteur Thomas Sing met trots. Hij stuurde een filmpje op om dat gevoel met ons te delen.

In het filmpje prijst hij de jury, die zelfs in deze tijd de consument blijft informeren. Dat is natuurlijk fantastisch om terug te krijgen. Daarnaast vertelt hij ook wat over de ontstaansgeschiedenis van De Crew. Hoe het spel hem vond. Wat de betekenis van Alexander Gerst was voor de ontwikkeling. En dat het een fenomenale beleving was om zo gewaardeerd te worden.

De jury van de Nederlandse Spellenprijs is hierdoor ook zeer trots geworden. En blij verrast. Daarom delen we deze verrassing graag met jullie. Vandaag, 5 december, is daarvoor wel een toepasselijke datum. Het filmpje staat op ons Youtube-kanaal. Vanaf 11 uur is het voor iedereen beschikbaar. Veel plezier ermee!

Thomas Sing vertelt over de onstaansgeschiedenis van De Crew

Oh ja, een week later delen we de volgende verrassing. Die valt inmiddels waarschijnlijk al wat te voorspellen… Houd ons kanaal dus ook op 12 december in de gaten. Of, nog makkelijker, abonneer je op de updates. Dan word je automatisch op de hoogte gehouden!

Geef een reactie