Interviews met de uitgevers

Vorige week, in aflevering 95, kon je bij de Startspelers Bordspel Podcast een uitgebreid interview horen. De uitgevers van de spellen die genomineerd zijn voor de Nederlandse Spellenprijs 2021 komen aan het woord. Ons jurylid Rowdy heeft direct na afloop van die bijeenkomst de aanwezige vertegenwoordigers van de uitgevers voor zijn microfoon weten te halen.

Rowdy spreekt achtereenvolgens met de heren van White Goblin Games, Intrafin, Game’inBIZ, Geronimo Games en Jumping Turtle Games over de spellen die dit jaar zijn genomineerd in de familie-, kenners- en de expertcategorie.

Wellicht ook interessant om te beluisteren; vorig jaar, in aflevering 79, gaf de Startspelers Bordspel Podcast al een inkijkje in de weg naar de nominatielijsten. Via interviews met een aantal juryleden krijg je een beter beeld van het proces van de Nederlandse Spellenprijs.

Geef een reactie